Skip to main content

Voorwaarden 2023

Alle voertuigen zijn eigendom van Senna Alquiler S.L. (Autos Senna Ibiza). Er is 1 categorie voertuigen; Jeep Wranglers.

Een huurdag voor onze voertuigen is gelijk aan 24 uur. Prijzen zijn per dag inclusief 21% tax, all risk verzekering met eigen risico á € 3500,-, ongelimiteerde kilometers, volle tank krijgen/volle tank terug principe én, voor ASI members, de transfers. Het zgn. eigen risico kan afgekocht worden (tot € 750) voor € 15 per dag. Eigen risico bedragen zijn bij doorbelasten exclusief BTW. De huurder zal het voertuig met een volle brandstoftank ontvangen. In ruil daarvoor levert de huurder het voertuig bij de beëindiging van de huurovereenkomst in met een volledig gevulde brandstoftank (tenzij anders vermeld op het verhuurcontract). Als het voertuig niet teruggebracht wordt met een volle tank, zal de verhuurder de huurder de kosten van het voltanken van het voertuig in rekening brengen plus € 35 servicekosten. De brandstofsoort staat vermeld op het verhuurcontract én in het voertuig. Het wagenpark van Autos Senna Ibiza bestaat enkel uit gelijkwaardige Jeeps. U kunt bij ons een specifieke Jeep aanvragen, en uiteraard zullen wij rekening houden met uw verzoek, maar helaas kunnen wij dit niet garanderen. Onderverhuur van het voertuig is uiteraard ten strengste verboden.

Wij verzorgen de transfers, wanneer van toepassing, van de luchthaven, haven of accommodatie, voor zowel de heen- als de terugreis. Deze transfer service bieden wij aan tussen 08.30 en 23.00 uur, buiten deze tijden adviseren wij een taxi (voor eigen kosten). Kinderzitjes voor alle leeftijden zijn op aanvraag beschikbaar. Ieder voertuig is voorzien van airco en navigatie. Er mag niet gerookt worden in de voertuigen.

Huurders dienen een geldig paspoort cq. identiteitsbewijs, geldig rijbewijs én creditcard (VISA of Eurocard/Mastercard) op naam mee te nemen (let op; wij accepteren geen American Express). Een eventuele extra bestuurder dient alleen een geldig rijbewijs te kunnen tonen. De minimumleeftijd om een Jeep te huren op Ibiza bij Autos Senna is 25 jaar én een minimum van 2 jaar rijbewijs met actieve ervaring is vereist.

Na een ongeval, diefstal, brand of andere schade dient de huurder onmiddellijk de politie op de hoogte te stellen. Dit geldt ook als het ongeval te wijten is aan de bestuurder en zonder betrokkenheid van derden. De huurder moet alle maatregelen nemen die nuttig en bevorderlijk zijn voor de opheldering van het schadevoorval. Dit houdt in het bijzonder in dat zij de vragen van de verhuurder over de omstandigheden van het schadevoorval naar waarheid en volledig moeten beantwoorden en de plek van het ongeval niet mogen verlaten alvorens de vereiste en de in het bijzonder voor de verhuurder ter beoordeling van het schadevoorval belangrijke bevindingen vastgesteld kunnen worden, resp. zonder het de verhuurder onmogelijk te maken deze vast te stellen.

Schade aan de aandrijving incl. remmen, banden en wielen, ruiten én zuivere breukschades alsmede de eventuele bijkomende kosten (takelwagen e.d.) opgelopen door gebruik van het voertuig buitenom het normale wegennet zijn geen ongevalschade en om die reden voor kosten van de huurder. In geen geval is schade gedekt aan de onderkant van het voertuig; verlies, diefstal of breuk van sleutels, schade door roken en/of vuur in het voertuig, schade door inbraak of diefstal aan sloten en ruiten e.d. of gestolen voorwerpen uit het voertuig. We raden u met klem aan nooit iets in het voertuig achter te laten om diefstal en mogelijke schade aan glas of sloten e.d. te voorkomen.

Autos Senna deponeert geen waarborgsom op uw creditcard maar uw creditcardgegevens worden wel door ons genoteerd voor het geval onderstaande mocht voorkomen. De voertuigen dienen bestuurd te worden volgens de gegevens op het verhuurcontract. Mocht dit niet het geval zijn dan is de huurder te allen tijde verantwoordelijk voor alle gemaakte kosten incl. eventuele vervanging van het gehele voertuig (total loss). Ook in het geval van nalatigheid of schade veroorzaakt door rijden onder invloed is de huurder te allen tijde verantwoordelijk voor alle gemaakte kosten incl. eventuele vervanging van het gehele voertuig (total loss). In het geval van het strafrechtelijk besturen van een voertuig komen alle verzekeringsvormen te vervallen. De huurder is in dit geval geheel verantwoordelijk voor de gevolgen.

Bekeuringen zijn voor rekening van de huurder. De huurder kan de bekeuring zelf betalen (bij iedere bank in de regio van de bekeuring) of wij betalen de rekening plus € 35 administratiekosten. In Spanje gelden algemene regels die bepalen dat de bestuurder van een voertuig te allen tijde controle moet hebben over het voertuig, moet beschikken over volledige bewegingsvrijheid en een vrij blikveld, en constant de aandacht bij het rijden moet hebben. Op basis van deze regels kun je als bestuurder een boete krijgen als je tijdens het rijden bijv. uw telefoon gebruikt, iets eet of drinkt, een sigaret rookt, make-up aanbrengt, iets uit het dashboardkastje pakt, blote voeten hebt, teenslippers draagt of alleen zwemkleding aan hebt. Spreekt voor zich dat te hoge snelheden ook tot boetes leiden. Er staan diverse vaste cameras op het eiland.

Annuleren altijd per e-mail naar info@autossennaibiza.com. Er worden geen kosten in rekening gebracht zolang u annuleert met een minimum van 72 uur voor de dag van aankomst. Als u niet tijdig meldt, worden de kosten van één huurdag als boete in rekening gebracht. Behalve in de maanden juni, juli, augustus en september. Dan geldt; voor 30 dagen voor aankomst annuleren zonder kosten. 30 tot 15 dagen voor aankomst 10% van het totaal. Minder dan 15 dagen voor aankomst 25% van de totale reservering, en altijd als minimum het geldende tarief voor één huurdag. Als u de auto eerder dan verwacht wilt inleveren, meldt dit dan, i.v.m. onze transport planning, a.u.b. 24 uur van tevoren. U ontvangt echter geen restitutie voor de overige huurperiode.

Voertuigen mogen onder geen beding het eiland verlaten (bijv. naar Formentera, Mallorca, Denia, Valencia, Barcelona e.d.)

 

Datum :                                                                                                                               Handtekening huurder :                                                                                                                                                    

_________________________________                                                                   ________________________________

Tour Ibiza in style

About Us

Alquiler de Jeep en Ibiza.
Senna Alquiler S.L. · B10886737
San Lorenzo
Teléfono: +34 637.22.14.81
Email: info@autossennaibiza.com


© Autos Senna Ibiza. All rights reserved. Powered by tactic [studio].